Home
Facebook
EN

Visie

De duivensport anno 2016 staat vaak negatief in het daglicht? De vraag is waarom? Omdat we geen eenheid vormen binnen de sport. Elke liefhebber is in de kern een individualist en elke andere liefhebber is een concurrent. We weten allemaal dat we elkaar nodig hebben om in competitie te kunnen vliegen, om de kosten te reduceren en om een wedstrijd te organiseren. Belangen zijn voor iedereen anders, maar als sport is het hoog tijd dat er gewerkt wordt aan een ander imago! Een imago van een volwassen sport voor jong en oud. Een sport welke internationaal te beoefenen is. Een sport welke onder het stoffige imago weg mag, van dakschijters en gekoer over niks.
 
Onze sport heeft toekomst, als we vanuit onszelf positiever zijn, meer bewuste keuzes maken, elkaar wat gunnen en vooruitgang niet tegenhouden!
 
Onze visie als WWracingpigeons is helder:
Wij richten ons op samenwerking om aan een verzameling van postduiven te komen welke de eigenschappen heeft om eerste prijzen te vliegen en welke op vooral de marathon kunnen excelleren. Kennis vergaren, kennis delen, samen kweken, samen spelen en de lat hoog leggen wat betreft kwaliteit.
 
Op beide hokken in Biddinghuizen en Harderwijk zal met de resultaten uit de kweek gevlogen gaan worden. Daarnaast hebben we ons als doel gesteld om in landen waar de duivensport floreert we onze verzamelde duivengenen te gaan testen.
 
Copyright 2021 - WW Racing pigeons - Vind ons op Facebook: facebook.com/wwracingpigeons.com

Realisatie: Sybit - Software op Maat